Varmepumper

Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug af strøm udnytter varmepumpen den gratis energi, som altid findes i luften og i jorden.

En løsning med en varmepumpe gør det muligt at spare mange penge på varmebudgettet, samtidig med at udledningen af CO2 reduceres til et minimum. Uanset om der er tale om nybyggeri eller en bestående bolig, er der store besparelser at hente – helt op til 60% på varmeregningen i forhold til traditionelle varmeanlæg som f.eks. oliefyr.

Samtidig giver en løsning med varmepumpe mulighed for en bedre energiklassificering af boligen – noget, der kan have stor betydning f.eks. i en salgssituation.

En løsning med varmepumpe kan ideelt kombineres med solenergi. På den måde udnytter man al den gratis varme i naturen – uden at belaste miljøet.  

 

 HVAD KOSTER DET?

Flere faktorer har indvirkning på prisen på et varmeanlæg baseret på en varmepumpe. F.eks. husets størrelse, konstruktion og isolering – og så naturligvis det aktuelle varmebehov og valg af varmepumpe.

------ Her skal sættes en "læs mere" funktion ind ------