Over 70% vælger lavenergihuse

Boligkøbere vil spare penge på den lange bane når de søger efter deres nye bolig

70% af boligkøbere kigger efter energiforbruget som en væsentlig del i deres beslutning om valg af ny bolig - man vil gerne spare penge på energiregningen. Der har i de senere år været stor fokus på en mere grøn profil og energibesparelser iblandt boligejerne. 

Så selvom at du måske overvejer at sælge din bolig indenfor en forholdsvis kort årrække, og af den årsag tænker at det ikke kan lønne sig at investere i energioptimering, så kan det vise sig at være en rigtig god idé alligevel. Den dag du skal sælge boligen, vil den i kraft af din investering være langt mere interressant for potentielle købere. 

 

Grøn energi betaler sig

Om det er en varmepumpe, jordvarme eller noget helt andet - så er vi hos Søndersø Energi altid klar til at give dig en uvildig og uforpligtende rådgivning omkring optimering af din bolig. For i langt de fleste tilfælde viser det sig at være en rigtig god idé både for miljøet men bestemt også for pengepungen, at inverstere i energioptimering af din bolig. Og som vi plejer at sige....det koster jo ikke noget at få et tilbud...du kan kun blive glædelig overrasket!