Få nedsat afgift hvis du opvarmer med varmepumpe eller el

Spar helt op til kr. 10.000 pr år i afgift hvis du varmer dit hus op med varmepumpe eller el. Det eneste det kræver er at du selv tager affære!

Mange boligejere har i løbet af de sidste par år fået skiftet deres gamle oliefyr ud med eks. eldrevne varmepumper, luft til vand-varmepumper eller jordvarme-anlæg - eller mindre varmepumper som supplement til elpaneler.

Varmes huset op med varmekilder der bruger strøm kan det gå stærkt med elmåleren - derfor er det dumt at snyde sig selv for en rabat, du som boligejer med eldrevet opvarmning har ret til.

i 2016 blev der indført nye regler om sænket afgift, men dette har man ikke automatisk fået besked om fra elselskabet. Derfor kan det sagtens være at du betaler for meget i afgift. Er dit hus registreret korrekt i BBR - kan du få en reduktion på ca. 65 ære pr. kWh for den del af dit elforbrug der er højere inde 4.000 kWh om året. 

Derved kan du spare op til 10.000 kr. pr. år, alt efter hvad du bruger som varmekilde. 

Du kan tjekke på www.ois.dk (Den offtentlige Informationsserver) omdin opvarmingsform er korrekt registreret i BBR. Herefter skal du blot bede dit elselskab om en blanket, som du skal udfylde og sende til kommunen.

Så det er bestemt værd at undersøge, og varmer du med el-radiatorer i dag, vil du ligeledes kunne opnå en stor besparelse ved at skifte til en varmepumpe.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en grøn opvarming af din bolig.

Kontakt os allerede i dag - og spar penge i morgen!