Derfor skal du købe et jordvarmeanlæg

Jordvarme kan give dig en kæmpe besparelse på varmeregnskabet!

Jo mere energi du bruger til det bestående varmeanlæg i boligen, desto lettere er det at få god økonomi i en løsning med en jordvarme varmepumpe. Ved et lavere forbrug bliver tilbagebetalingstiden lidt længere. På lang sigt vil en løsning med en jordvarme varmepumpe dog altid være en rigtig god og sikker investering.

 

Fordelene ved jordvarme

Jorden fungerer som et kæmpestort batteri, der akkumulerer sommerens varme. Uanset årstiden vil der altid være en vis varmeenergi i jorden (jordvarme). Man skal blot ned i frostfri dybde, cirka en meter under jordoverfladen. Når jordvarme / et jordvarmeanlæg skal etableres, nedgraves et rørsystem i frostfri dybde, og jordvarme kan nu overføres til rørsystemet. Længden på rørsystemet afhænger af det forventede varmebehov og dermed af jordvarmeanlæggets størrelse. Når væsken cirkulerer i rørsystemet, overføres jordvarme fra jorden til husets varmeanlæg via varmepumpen. Radiatorsystemet eller gulvvarmeanlægget virker, som de plejer – men varmeregnskabet ser helt anderledes positivt ud med jordvarme end med et traditionelt opvarmningssystem. Det er billig energi, der kan betyde cirka en halvering af energiregningen, og måske er det en investering, der kun bliver bedre og bedre, i takt med at energipriserne stiger. Der er ingen vedligeholdelse. Et jordvarmeanlæg er et lukket system, så der skal ikke fyldes noget på anlægget. Anlægget passer stort set sig selv, bortset fra et filter i pumpen, der skal rengøres en gang årligt. Anlægget er nemt at grave ned i forbindelse med nybyggeri - men også etablering på ældre huse er i dag ingen problem.

 

  • Det er billig energi, der kan betyde cirka en halvering af energiregningen, og måske er det en investering, der kun bliver bedre og bedre, i takt med at energipriserne stiger.

  • Der er ingen vedligeholdelse. Et jordvarmeanlæg er et lukket system, så der skal ikke fyldes noget på anlægget. Anlægget passer stort set sig selv, bortset fra et filter i pumpen, der skal rengøres en gang årligt.

  • Anlægget er nemt at grave ned i forbindelse med nybyggeri - men også etablering på ældre huse er i dag ingen problem.

Kontakt os nu!

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 30 52 52 15. eller sende os en besked - Så hjælper Søndersø Energi dig videre.